Σχετικά με μας

Καλωσήλθατε στην MYWAYTECHNOLOGY  ένα από τα σύγχρονα καταστήματα που ο σκοπός μας είναι η καλύτερη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση του πελάτη.

 

Η εταιρεία ξεκίνησε την λειτουργία της το 2006 στο Μαρούσι με το πρώτο τις κατάστημα (MYWAYSERVICE) με την ιστοσελίδα www.mywayservice.gr. Η εμπιστοσύνη κι η αγάπη σας μας έκανε αμέσως επιτυχία επειδή ήταν εύκολο στην πλοήγηση και

υπήρχε φιλική εξυπηρέτηση.

 

Η εμπιστοσύνη αυτη που μας δείξατε μας έκανε να αποφασίσουμε να ξεκινήσουμε ενα νέο κατάστημα με την επωνυμία MYWAYTECHNOLOGY περισότερο φιλικό και προσιτό στον χρήστη και με τιμές πολύ ανταγωνιστικές στην αγορά.

 

Δώσαμε μεγάλη βάση στήν επισκευή των  φορητών αλλά και των σταθερών υπολογιστών.

 

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών για όλους τους υπολογιστές  καινούργια και μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση και με την εγγύηση τις MYWAYTECHNOLOGY.

 

Διαθέτουμε τα πιο αξιόπιστα επώνυμα συστήματα ασφαλείας τις αγοράς με τις καλύτερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές ώστε να νιώθετε ασφαλείς εσείς στο σπίτι σας αλλά και στον επαγγελματικό σας χώρο.


Η MYWAYTECHNOLOGY διαθέτει ειδικευμένους τεχνικούς με πολυετή πείρα που θα σας δώσουν τις καλύτερες λύσεις  στις ποιο προσιτές τιμές τις αγοράς.