Εταιρεία

 

Η εταιρία μας έχει γραφεία στο Μαρούσι και είναι εξιδεκευμένη στην τεχνική υποστήριξη και επισκευών φορητών υπολογιστών. Παράλληλα ειδικέυετε και στα συστήματα ασφαλείας - συναγερμοί των εταιρειών NOVA KEEPER και ARTION HELLAS που με το κατάλληλο προσωπικό μπορεί να σας βοηθήσουν στην επιλογή του κατάλληλου συναγερμού για τον χώρο σας. Επίσης μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε το κατάλληλο σύστημα παρακολούθησης του χώρου σας με τα καλύτερα και επώνημα υλικά τις αγορας. Η εταιρεία μας βασίζεται καθαρά στο δυναμικό δίκτυο των ανθρώπων της και στην οργάνωση αυτών. Εχούμε καταφέρει και μπορούμε να κρατήσουμε χαμηλά τις τιμές μας ώστε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί, με αποτέλεσμα οι πελάτες μας να είναι πάντα ικανοποιημένοι.

Φιλοδοξία και στόχος μας

Είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, αποβλέποντας στη δημιουργία σταθερών και μακροχρόνιων σχέσεων με τον πελάτη, βασισμένες στην καλή ποιότητα υπηρεσιών και εμπιστοσύνης.

Ο σκοπός μας

Να προσφέρει καινοτόμες λύσεις σύγχρονης & αξιόπιστης τεχνολογίας σε επιχειρήσεις και τον ιδιώτη, με στόχο τη βελτίωση της παραγωγικότητας & της ασφάλειας.